Rianka's 

Hondenuitlaatservice

Diensten van Rianka's hondenuitlaatservice

Je hond meegeven aan een uitlaatservice.

Dat is in het begin altijd spannend.

Ik begrijp dat en vertel je graag wat je kan verwachten. Meegaan met de uitlaatservice is voor de honden een feestje. Natuurlijk omdat zij hun behoeften kunnen doen, maar ook omdat zij contact leggen met andere hondjes. Bij ons op het veld kunnen de honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment. Mijn uitlaatservice rijdt in Raamsdonk, Waspik, s'Gravenmoer, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel (ligt eraan waar je precies woont je kunt altijd contact opnemen).


Diensten Rianka's hondenuitlaatservice. 2 puppies


Contact opnemen


Werkwijze Rianka's hondenuitlaatservice

Kennismaken

Voordat de hond mee gaat in een groep, kom ik eerst een keer langs om kennis te maken. Zo hebben de hond en ik een eerste indruk van elkaar. Ik kan zo alvast een stukje van het karakter zien en we kunnen de verdere eigenschappen en bijzonderheden verder doorspreken. Als klant is het ook belangrijk dat je er een goed gevoel over hebt aan wie je de hond mee geeft. Voelt het voor een van de partijen niet goed, dan is niemand iets verplicht, de kennismaking is geheel vrijblijvend.

(Om zekerheid te borgen voor de roedel neem ik geen herders, dobbermannen, rotweilers en staffords mee in de roedel.)

Voelt het voor beiden partijen goed worden het intakeformulier, de algemene voorwaarden en de sleutelovereenkomst door de klant gelezen, ingevuld en ondertekend.

Rianka's hondenuitlaatservice staat voor liefdevolle, eerlijke, enthousiaste en plezierige aandacht naar je hond en een eerlijke en duidelijke communicatie naar jou als baas.

Wat kan je verwachten

Om de hond veilig te kunnen vervoeren, is de bus ingericht met veilige hondenverblijven. Ook is er een ventilatiesysteem in de bus zodat er altijd frisse lucht aanwezig is.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik haal de hond in de ochtend of in de middag op, afhankelijk in welke groep de hond is ingedeeld. Zorg er dus voor dat je in de ochtend altijd eerst zelf je hond uitlaat en de hond tot aan de laatste 3 uur voor het uitlaten niet laat eten om een maagkanteling te voorkomen.

Als alle honden zijn opgehaald, rijden we naar ons groot omheind speelveld en kunnen de honden 60 minuten heerlijk rennen, spelen, klimmen en natuurlijk hun behoeftes doen. Honden zijn van nature roedeldieren en het wandelen in een groep zorgt niet alleen voor voldoende lichaamsbeweging maar draagt ook bij aan een betere ontwikkeling van de sociale vaardigheden van de hond. 

Zo blijft je hond fit, ontspannen en sociaal.


  • bus honden uitlaatservice
  • Hokken in bus
  • Hok Rianka's hondenuitlaatserviceNa de wandeling wordt de hond naar huis gebracht en kan ik voer en water aan de hond geven als dat op een afgesproken plek wordt neergezet. Het is ook fijn als er een handdoek klaar ligt. Daarna kan de hond heerlijk gaan dromen van alle mooie avonturen van die dag.

 Let op! Als de hond de volgende dag mee moet dien je dit voor 19.00 uur te reserveren! 

Hond aanmelden